Ferie i Sydafrika

Home

Surfing
Township
Pingviner
Cape Point
Robben Island
Scratch Patch

Cape Point

show Cape Point, som er den sydligste del af Cape Town halvøen, ligger 30 km fra Scarborough. I det indhegnede reservat er der antiloper, vilde strudse, zebraer og bavianer. Disse dyr kan man være heldig at se, når man kører rundt på vejene i parken.
Mange tror, at Cape Point er Afrikas sydspids, det er ikke tilfældet. Lige op ad Cape Point stikker en tange ud mod vest, det er Kap det Gode Håb. De tidlige søfarere troede fejlagtigt, at de her havde rundet Sydafrika på vej mod Østen.
show
Cape Point og Kap det Gode Håb er steder, man må besøge, brug gerne god tid til at køre rundt på de små veje i parken og nyd flora og fauna. Sydafrikas flotte nationalblomst, Protea, kan ses langs med vejene, og hvorfor ikke lede efter strudse, antiloper og bavianer.
show
Der er åbent fra 6:00 eller 7:00 til 17:00 eller 18:00 afhængigt af årstiden. Det er en fordel at komme tidligt, inden alle turistbusserne ankommmer omkring ved 12 tiden. Det koster 105 rand at komme ind i parken. Få nærmere information på Cape Point.
Opdateret 19.05.2014
Torben Bundgaard
torben@gnurk.dk